Kijk in de spiegel… wat zie jij?

Van betekenisvolle vraag naar inzichten en door naar groei.

Clarinda helpt jou om jezelf, als ouder van een hoogsensitief kind of als werkende professional te begeleiden bij jouw worstelingen en/of (levens)vragen. Hiervoor zet zij de stromingen NLP en Systemisch Werken, haar professionele kennis over hoogsensitiviteit en verschillende methodieken in.

Online spreekuur

Tijdens het online spreekuur heb jij een introductie met mij als coach. Gedurende 15-20 minuten maken we kennis met elkaar, bespreken we wat er bij jou speelt en wat ik voor je kan betekenen. Voelt ons gesprek goed, ervaar je de juiste ‘klik’ tussen ons die jou het vertrouwen geeft om mooie stappen voorwaarts te maken? Dan plannen we een fysiek intakegesprek in. Daarna aan jou de keuze of je een traject start dat jou verder helpt.

Clarinda-Baan-Hofman-HSP-Coach

Individueel traject

Loop je vast met jezelf, in vriendschappen of op je werk en wil je (weer) in beweging komen? Zit jouw hoogsensitiviteit of hooggevoeligheid je in de weg? Draag je al een langere periode persoonlijke- of werkgerelateerde vraagstukken met je mee? Als personal coach help ik je om je eigen patronen, dynamieken, drijfveren, de invloed van systemen en sensitiviteit vanuit jouw oorsprong beter te leren kennen en te omarmen. Hierdoor werk jij aan je persoonlijke of professionele ontwikkeling en aan je duurzame groei.

Is het nu (echt) tijd voor verandering? Ik help jou graag bij deze veranderslag.

Er kan veel gebeuren tijdens een sessie. Neem gerust een schrijfboekje en pen mee om informatie en inzichten op te schrijven of te tekenen.

Gezinstraject

Je weet het even niet meer, wat gebeurt er toch met je of wat gebeurt er bij je kind of in jullie gezin? Er ‘borrelt’ van alles in je lijf, je vraagt je af wat er aan de hand is, je loopt vast in situaties, ervaart allerlei problemen en je partner begrijpt het ook niet. Jullie hebben ontdekt dat jullie kind hoogsensitief is en je herkent jezelf daar ineens ook in. Je wilt oplossingen en je weet niet waar te beginnen. Je vindt geen bevredigende antwoorden op je vragen ondanks dat je allerlei informatiekanalen via Google afspeurt. Je herkent je in veel verhalen en scenario’s maar het is nèt niet jullie situatie.

Schakel mijn hulp in en we maken een positieve veranderslag.

Workshop

Momenteel werken wij aan een workshop voor (hoogsensitieve) ouders van een hoogsensitief kind. Tijdens deze workshop leer je om te gaan met deze extra karaktereigenschap en de dynamiek binnen je gezin te verbeteren of te herstellen.

Wil je op de hoogte blijven? Meld je vrijblijvend aan voor de wachtlijst en je hoort het als we live gaan.