Werkwijze en tarieven

Investeer in jezelf, je bent het meer dan waard. 

We starten altijd met een vrijblijvend intakegesprek. Ik wil je de ruimte geven om te ervaren of je je bij mij voldoende welkom voelt om tijdens de coachingsessies met jouw persoonlijke verhaal te komen. Tijdens dit gesprek krijg jij de ruimte om je eerste betekenisvolle vragen te formuleren. Start je een traject, dan vullen we samen een hoogsensitiviteitsanalyse in tijdens de eerste coachingsessie. Aansluitend volgt psycho-educatie, een theoretisch gedeelte van het traject. Vervolgens onderzoeken we je betekenisvolle vragen tijdens vervolgsessies, waarmee je aan de slag gaat. Gemiddeld genomen plannen we drie weken tussen de sessies. Het is echter jouw traject en jij bepaalt het uiteindelijke tempo en dus de frequentie van de sessies. Samen zullen wij dit bespreken.  

 

 

Na elke sessie schrijf je een reflectieverslag. Handig als naslagwerk voor jezelf en dit verslag kan het vertrekpunt zijn voor de volgende sessie. Afhankelijk van de sessie krijg je een thuiswerkopdracht mee. Tussendoor evalueren we en stellen we eventueel je traject bij.

Losse Sessies

Kennismakingsgesprek

Telefonisch of via Zoom

Gratis

Vrijblijvend intakegesprek (1-1½ uur)

€ 98,-

Coachsessie (1 uur)

€ 98,-

Coachsessie (1½ uur)

€ 145,-

Coachsessie (2 uur)

€ 190,-

Coachsessie avond of zaterdag (1-2 uur)

basistarief + 35%

Trajecten

Coaching traject GROEI

Intakegesprek, 6 coachsessies van 1½ uur en nazorggesprek (14-17 weken)

€ 950,-

Coaching traject ESSENTIE

Intakegesprek, 8 coachsessies van 1, 1½ of 2 uur en nazorggesprek (21-24 weken)

€ 1250,-

Workshop

Workshop InZicht in OorSprong

Jij… Wie ben jij in oorsprong? Ben je een luisterend oor voor anderen? Wil je alles goed doen? Hoe werkt jouw hoogsensitieve brein? In welk gezin ben jij geboren met jouw hoogsensitiviteit? Waaruit besta jij? Wat is jouw levensverhaal?

€ 29,50 (eerstvolgende NTB in 2023, aanmelden kan al via mail)

Theorie HSK

Ervaringen delen. Deze workshop gaat
door bij deelname van 5 stellen. Workshop is in ontwikkeling, hierover later meer.

Prijs in overleg

Workshop op maat

Wil jij voor je team een workshop over een bepaald thema? Overleg even over de mogelijkheden.

Prijs in overleg

Tarieven voor zakelijke cliënten zijn exclusief btw.

“Investeer in jezelf, je bent het waard. Echt…”.

ClarindaBaanHofman-Coach

Vergoeding coaching, ben je werknemer?

 

Werkgevers zien gelukkig steeds vaker het belang van persoonlijke ontwikkeling in. Check je CAO (vaak online te vinden of op te vragen bij je leidinggevende of bij HR/ P&O) of overleg met je leidinggevende of afdeling HR of P&O of er voor jou ruimte is in een budget voor loopbaanontwikkeling, vitaliteit, ziekteverzuimpreventie, duurzame inzetbaarheid, coaching of persoonlijke ontwikkeling.

Via de Wet Verbetering Poortwachter kan een bedrijfsarts coaching aanbevelen bij je werkgever. De coachingskosten kunnen dan vergoed worden via de verzekering van je werkgever.