Clarinda

Energiek, enthousiast, analytisch, direct, oprecht betrokken en authentiek.

“Door de taakgerichte vragen van Clarinda, ging ik aan het einde van de sessie met een duidelijk doel naar huis.”

– Frederique van der Meer –

Hallo,

ik ben Clarinda Baan Hofman (1980), geboren in Leersum, woonachtig in Veenendaal. Hier woon ik samen met Armand en onze drie lieve, bijzondere en unieke boys Ferron, Xavian en Silven. Dat maakt mij een trotse moeder en dat Armand en ik samen voor interessante uitdagingen staan 😉.

In 2003 kreeg ik een burn-out. De combinatie van een dynamische baan, het besef ‘anders’ te zijn, een ingrijpende medische ingreep en verstoorde verhoudingen binnen een relatie maakten dat ik volledig instortte.

Sinds 2013 weet ik hoogsensitief te zijn. Mijn ouders vertelden dat ik als kind al ‘anders’ was. Na het lezen van allerlei zelfhulp boeken en persoonlijke coaching, bracht het boek van Elaine Aron een belangrijk inzicht in mijn oorsprong. DIT BEN IK!!

Omdat nieuwe ervaringen mij uitnodigde mijzelf nog beter te leren kennen en ik de hoogsensitiviteit al snel herkende bij mijn kinderen, heb ik mij de afgelopen acht jaar verdiept en ontwikkelt in hoogsensitiviteit, NLP en Systemisch Werken.

Met mijn kennis en ervaring ondersteun ik volwassenen en kinderen in de zoektocht naar zichzelf, help ik bij hoogsensitiviteit of hooggevoeligheid, werk ik met de cliënt(en) toe naar inzicht in hun oorsprong.

Welkom bij Clarinda Coaching. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Hartelijke groet,

 

“Jarenlang heb ik mij aangepast aan anderen, ik verstopte mijzelf. Ik heb geleerd tevoorschijn te komen. Nu ben ik zichtbaar en kwetsbaar en kan ik vrijer leven.”

– Anonieme coachee –

In 2013 begon voor mij een persoonlijke en innerlijke reis door coaching en opleidingen. Een reis naar persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Tijdens deze spannende en confronterende reis kreeg ik inzicht in mijn oorsprong en voelde mij bewuster, krachtiger en meer tevreden dan ooit. Ik vind het fascinerend hoe zelfreflectie heeft geresulteerd in bevrijding. Zo’n spannende en indrukwekkende verkenningsreis gun ik jou en je gezin ook!

Ik kan veel kennis en ervaring met je delen en door mijn eigen doel- en resultaatgerichtheid, gun ik jou een goede kans op succes bij een coachingtraject. Om die reden vind ik het belangrijk om een gekwalificeerd en gecertificeerd coach te zijn.

 

Behaalde certificaten:

2020 | HSK Coach, Esther Bergsma*
2020 | HSP Coach, Esther Bergsma*
2020 | Systemisch Werken, Phoenix Opleidingen
2019 | NLP Practitioner, Phoenix Opleidingen
2019 | Professionele Communicatie, Phoenix Opleidingen**
2016 | Coaching bij Hoogsensitiviteit, CIVAS Opleidingen

* Vermelding als professional op de website van Esther Bergsma.
** Ik sta opgenomen in het CPION abituriëntenregister.